PayPal számla nyitás

 

Regisztráció:

Kattints a fenti Bannerre! A bejövő oldalon először is keressük meg a “Sing Up” feliratot. Ezt két helyen is megtaláljuk. Egyiket a lap tetején találjuk a másikat kicsit lentebb. Kattints rá! Ez után egy oldal jön be ahol 3 féle számla közül választhatunk. Válaszuk az elsőt.

Töltsd ki az űrlapot!

 

Lehet hogy az ékezetes betűket nem fogadja el. A következő oldalon a hitelesítéshez kérik egy érvényes bankkártya adatainak megadását, azonban a regisztráció enélkül is érvényes csak így limitálva van az utalás, ezt nyugodtan átlépheted a “CANCEL” gombra kattintással. A hitelkártya adatokat később bármikor megadhatod, ha szükséged lesz rá.

Kártya hozzáadása Paypalhoz:

A Paypal-on belül kattints bal oldalon az Add Credit Card-ra és add hozzá a bankkártyád! Legyen minimum 600 Ft a kártyádon, mert 400 Ft zárolási díjat felszámol..ezután várnod kell kb. 4-5 munkanapot, majd találni fogsz egy 4 jegyű kódot. Nekem Erste kártya van hozzáadva a kód pedig a Számlatörténet( válaszd ki 5 napra visszamenőleg) menüben található a kártya száma alatt találsz egy ilyesmit:
PP 2007.08.23 05:43 *1234 EXPUSE. Ez a kód ami az expuse előtt van! Fontos, hogy majd ne írogass össze-vissza számokat a paypalon, csak ha ez megjelenik, mert 3 rossz próbálkozás után letiltja a kártyád! Mikor hozzáadtad akkor már semmi gond nem lesz és nem lesz semmi limited! Mivel kártya nélkül összesen 60000 forintot (havonta max. 21000-et) kérhetsz ki, (ez a full kikérés, ennél többet soha nem kérhetsz kártya nélkül), viszont kártyával nincs limit és 25000 ft felett semmit nem von le tranzakció után.

A PayPal számla feltöltése:

Bejelentkezés után válaszd ki a Top Up Account menüpontot.

A betöltődött oldal jobb oldali részében láthatod az átutaláshoz szükséges adatokat, melyek segítségével a hazai bankszámlaszámáról
feltudod tölteni a PayPal számládat.

Beneficiary Name: a PayPal teljes neve: PayPal PTE LTD.

Bank: a PayPal magyarországi számlavezető bankjának neve: Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest

Bankszámlaszám: a PayPal bankszámlaszáma: ami oda van írva.

Your Transfer ID: Átutalási azonosító számod, ennek a segítségével tudnak téged beazonosítani az átutalást követően, tehát az átutalás alkalmával a közlemény rovatba pontosan írjad be ezt a számsort.

Pénz kikérése Paypal számládról bankszámládra:
Először is regisztrálni kell a paypal oldalon a saját hazai bankszámládat. Ez a Profile menüpont alatt a Bank Accounts résznél tehető meg. Utána pedig egyszerűen a Withdraw menüpont alatt elvégezhető az átutalás. Itt látható is, hogy 25 ezer forint feletti utalás esetén ingyenes, az alatt pedig 250 Ft a tranzakciós díj.

FONTOS!

Az e-mail cím, mellyel regisztráltál a Paypalra, az lesz maga a bankszámlaszámod, vagy más néven azonosítód. Ezt az e-mailt kell majd megadnod, ha kérik a Paypal azonosítódat.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

FIZETÉS KÁRTYÁVAL

Nem kell Paypal-egyenleggel rendelkezni ahhoz, hogy fizetni tudj.

Egy internetes fizetésre alkalmas VISA, MasterCard stb. elegendő.

1. Az táblázat alján található a felirat: Don’t have a PayPal Account? (nincsen PayPal accountja?).

Kattints a nyíllal jelölt feliratra:

2. Ezután következik az oldal ahol személyes és kártya információidat meg kell adnod. Ha kitöltötted, kattintson a nyíllal jelölt gombra.

First name: keresztnév

Name: családi név

Card Number: a kártya száma

Expiration date: lejárati idő (hónap/év csak az utolsó 2 jegy) – CSC: biztonsági kód, mely a kártya hátlapján található

Billing Address 1: Utca házszám

City: város/község

Postal code: Irányítószám

Home telefon: telefonszám

Email: email cím

A következő oldalon még egyszer összefoglalva látod a megadott adatokat. Itt kattint a “Pay now” gombra és készen is vagy!

Mivel a regisztrációs folyamatok és minden egyéb is változhat, ezért kérek mindenkit, hogy legyen nagyon körültekintő és a fent leírtakat tekintse úgy mint egy kisebb iránymutatást, de mindig azt kell csinálni amit az adott cég weboldalán kérnek!