WebMoney

 

A WebMoney Transfer Online Payment rendszer a WM Transfer Ltd tulajdona, mely Közép-Amerikában található. A cég Belizeben üzemel és több mint 3.7 millió felhasználót lát el, akik regisztráltak az online fizetési rendszeren számlát. A központi cég, a WM Transfer Ltd, mely WebMoney-t működteti, számos kisebb cégből, amelyek külön-külön felelnek egy-egy pénznemért vagy a technikai osztály működéséért. A 7 leányvállalat abban az országban található, ahol azt a pénzemet használják vagy olyan országban ahol az általános valutákat kezelik, mint az euro vagy dollár. Bárki jelentkezhet egy WebMoney számláért, még akkor is ha a szolgáltatás az orosz piac kiszolgálására indult.

A WebMoney egy online fizetési rendszer, mely egy elektronikus pénztárcaként üzemel és számos lehetőség köré van építve az e-pénztárca használata. A vásárló, aki a WebMoney kliensét használja könnyedén utalhat pénzt egy online kereskedőnek vagy akár forex brókercégének is. A WebMoney rendszere az átutalást azonnal küldi a fogadó félnek. A WebMoney egyik előnye a gyorsaság.

Három féle képen lehet a WebMoney-t befizetésre használni. A legegyszerűbb a Flash verziót használjuk, melyhez csak meg kell nyitni a böngészőnket és a WebMoney Útlevelünket használni, amit számlanyitáskor kapunk, vagy a biztonságos elektronikai szám, e-num-ot használjuk. A legbiztonságosabb, ha letöltjük a WebMoney biztonságos kliensét és ezen a letöltött szoftveren keresztül utalunk. A WebMoney szolgáltatáson keresztül a világ minden részén használhatjuk a programot. A szolgáltatás mindig elérhető és egy saját fejlesztésű mobil megoldáson keresztül hozzáférhető, amit bármely mobiltelefonra le lehet tölteni, ha az támogatja a Javat.

WEBMONEY átutalási szolgáltatása egyedi ellenőrző rendszert foglal magában: Minden felhasználó WEBMONEY-útlevéllel rendelkezik, amely a WEBMONEY-tag által megadott személyes adatok alapján kiállított digitális tanúsítvány.

WEBMONEY-számláját banki átutalással, postautalvánnyal, készpénzben ATM-en keresztül és elárusító helyeken, előre kifizetett kártyával, pénzváltó irodákban, illetve más fizetési rendszereken keresztül lehet feltölteni.

Regisztráció:

Kattints a fenti képre, majd írd be a valós mobiltelefonszámodat, mert arra fogsz kapni sms-ben egy kódot, melyet a végén befejezésként be kell majd írni!

 …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

 ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

 ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

A mobiltelefonodra kapott sms-ben lévő kódot írd be a bejövő ablakba és már készen is van!

Mivel a regisztrációs folyamatok és minden egyéb is változhat, ezért kérek mindenkit, hogy legyen nagyon körültekintő és a fent leírtakat tekintse úgy mint egy kisebb iránymutatást, de mindig azt kell csinálni amit az adott cég weboldalán kérnek!